Week 41 zit er alweer op en wat was het een prachtige week; de felkleurende bladeren vielen onder een regen van zonnestralen uit de bomen en de temperaturen lieten nog niets merken van een herfstperiode.

Ondanks het prachtige weer zat ik zelf binnen. De week stond namelijk volledig in het teken van edits, edits en nog eens edits! Om te beginnen met de bewerking van mijn klus voor Nalu Energydrink in Hasselt, de week ervoor. Een combinatie van heerlijk weer overdag en gezellige optredens in de avond maakten de Student Take Off een leuk evenement om te fotografieren, zoals je hier kan zien!

Naast de edits voor Nalu waren er nog een aantal kleinere editklussen. Zo was ik op bezoek bij Jasper en Gerard van Jakowe Advies om een paar portretten te schieten, ging ik met Michael de weg op om foto’s te maken van zijn Mitsubishi Lancer Evo IV zodat die in de verkoop kan, sloot ik het NL Crit Series seizoen af met mijn vrienden van Team Sir-Pete X Tres Hombres in Rotterdam en maakte ik een aantal foto’s van mijn Canon 7D set. Die Canon 7D set vind je nu op Marktplaats, dus mocht je nog naar een volledige, professionele fotografie kit op zoek zijn raad ik je aan om eens een kijkje te nemen!