Mijn laatste weekje als een 28-jarige; het levensjaar waarin ik na lang wikken en wegen het besluit nam om ontslag te nemen bij mijn werkgever en voor een spannend en onzeker bestaan als zelfstandig ondernemer te gaan. Tot nu toe gaat dat niet anders dan verwacht: sommige maanden zijn zorgeloos, andere maanden leef ik op water en brood. Ondanks het feit dat dat natuurlijk niet altijd helemaal is hoe ik wil dat het gaat, sta ik nog steeds volledig achter mijn besluit en ben ik trots op het besluit dat ik heb genomen. 

Mijn 29e levensjaar zal dan ook het jaar zijn waarin ik extra hard werk om te zorgen dat er een stijgende lijn in mijn bedrijf zit; meer kwaliteit, een groter netwerk en een wekelijks meer werk voor zowel kleine- als grote klanten is het doel!

Week 17 bestond vooral uit veel reizen: Tijdens het Paasweekend was ik voor Monster Energy op Paaspop Festival in Schijndel, waar ik als DJ in hun succesvolle (en vooral gezellige) silent disco draaide. Ook schoot ik daar wat foto’s van mijn vrienden Arjan, Niels en Kenneth terwijl zij op hun BMX de miniramp shows reden:

Na twee dagen thuis was het wederom tijd om de weg op te gaan, dit keer naar Innsbruck voor Masters Of Dirt! Voor hen zou ik het fotografie team versterken tijdens de laatste twee shows van hun Oostenrijkse tour. Reizen doe ik natuurlijk maar al te graag en werken met- en voor Masters Of Dirt voelt altijd als thuiskomen. Fotografie tijdens een show van Masters Of Dirt stond al enige tijd op mijn bucket list, daarom was dit een ideale manier om mijn verjaardag te vieren!