Voor een vaste klant mocht ik vorige week in mijn studio aan de slag met een stop motion filmpje. En koffie, met de juiste belichting, is een heel mooi goedje om mee te werken!

Aangezien deze klant het resultaat zelf nog niet in gebruik heeft, kan ik helaas nog niet meer laten zien dan het eerste frame van het filmpje. Maar kijk eens naar dat contrast… Krijg je daar geen dorst van?

Het volledige resultaat hoop ik gauw te kunnen laten zien.

Voor een andere vaste klant, ZweedseTenten.nl, maakte ik een snelle vacatureflyer. Deze flyer berust op dezelfde vormgeving als een expo banner die ik onlangs voor hen maakte, waarbij ik gebruik maakte van hun reeds bestaande styleguide. Het aandachtspuntje dat bij die flyer in acht genomen diende te worden, is dat Facebook niet al te happig is op afbeeldingen die tekst bevatten. Meer tekst betekent minder bereik. Dat loste ik op door de tekst niet té groot te maken op de afbeelding en door deze inhoudelijk te minimaliseren; de rest van de informatie kan in de begeleidende tekst bij de afbeelding worden geplaatst!

Bij Eetcafe Van De Markt in Groningen zorgt Joost voor een lekkere- en uitgebreide keuze aan avondeten. Hij belde mij vorige week op om te vragen of ik langs wilde komen om een paar gerechten te fotograferen. Nou is food photography niet iets waar ik erg thuis in ben, echter is het natuurlijk wél een leuke uitdaging! Hieronder zie je foto’s van voor- en nagerechten en een portret van Joost, deze mocht natuurlijk niet uitblijven!