Wie al eens in mijn fotografisch portfolio heeft rondgekeken, weet dat ik qua stijlen vrij uiteenlopend te werk ga. Portretten, automotive, sport; het komt allemaal voorbij. De reden dat ik fotograaf werd is dan ook niet omdat ik een specifiek onderwerp wilde fotograferen, juist de fotografie zelf is wat mij al jarenlang interesseert. Daarom laat ik mij, in plaats van mijzelf te beperken tot één stijl, liever uitdagen met totaal verschillende onderwerpen. 

Fabiona, tattoo artiest en eigenares van Monsieur Bonne Femme

Door de afgelopen twee jaren heen heb ik bij meerdere klanten ‘op de zaak’ foto’s mogen maken. Eigenlijk geen rare keuze: ik kan je pand, je voertuigen, je web- en social media content, je portretten en alles wat er dan nog te bedenken valt voor je fotograferen. 

Content voor RVDB, in samenwerking met BKN Productions

Om die reden heb ik vorige week een portfoliocategorie toegevoegd, waar een aantal van mijn persoonlijke favorieten in de corporate/events branche te zien zijn.

Social media content voor Apollo Hotel Groningen

Boeken? Dat kan. Vul het contactformulier in, stuur een berichtje op LinkedIn, geef mij een belletje, stuur een appje. Een postduif mag je overwegen maar daar ben ik nog niet erg ervaren mee!

Fotografie voor For The Ride en Outsiders Motorcycles

Of het nou om enkele simpele bedrijfsportretten of een volledig pakket van alles in- en om je bedrijf gaat: ik hoor graag van je!

Jasper en Gerard, de mannen achter Jakowe Advies